BC-Multiplexer-USB

/BC-Multiplexer-USB
BC-Multiplexer-USB 2018-01-10T20:53:35+00:00

Project Description

Met de BC Multiplexer USB kunt u  veilig en betrouwbaar het aantal NMEA 0183 in- en uitgangen uitbreiden.

De NMEA Modules die we toepassen in de multiplexer zijn voorzien van zogenaamde volledig galvanisch en optisch gescheiden differentiële in- en uitgangen.

Hierdoor bent u verzekerd van de hoogst haalbare bescherming van uw apparatuur (tegen bijvoorbeeld piekspanningen) en de meest betrouwbare verbinding.

De BC Multiplexer USB is modulair, zo is het mogelijk om 4  NMEA IN- en 4 NMEA  OUT-Modules te plaatsen. Ook beschikt hij over nog 2 extra USB poorten voor nog meer uitbreidingsmogelijkheden.

Standaard is er 1 NMEA IN Module in de multiplexer geplaatst, de NMEA IN Modules kosten € 9,50 per stuk, de NMEA OUT Modules kosten € 19,50 per stuk.

Makkelijk later uit te breiden op het moment dat u het nodig heeft.

Koop nu van af € 95,-

Standaard met 1 NMEA0183 IN Module € 95,-

Extra NMEA0183 IN Modules á € 9,50 per stuk

Extra NMEA0183 OUT Modules á € 19,50 per stuk

Koop nu van af € 95,-

maandag 22 mei 2017  “Onze originele Navigatie systeem was niet meer te repareren (1995) dit systeem was zijn tijd redelijk vooruit waarbij GPS / Navigatie computer / Stuurautomaat en Radar allemaal NMEA0183 gekoppeld was. 

Oplossing Boatcontroller incl Multiplexer dienen nu als NMEA hub samen met EM-TRAK AIS/GPS op deze manier hebben we alles weer werkend gekregen samen met een PC waarop openCPN navigatie software draait. 

Hiermee kunnen we weer jaren vooruit voor de fractie van de investering van een nieuwe set.

Het installeren is prima te doen, en respons van Onno bijzonder snel bij vragen, kortom een aanrader. 

Met vriendelijke groet, Peter Sakko “


In 2016 een BoatController gekocht met multiplexer om draadloos de raymarine instrumenten en AIS uit te lezen. Het programma NavMon PC gebruiken wij om terug te kijken wat onze zeilprestaties zijn ten opzichte van de windcondities. Door de veelvoud aan mogelijkheden en de keurige en snelle service werkt alles naar wens!

Pieter Kleintjes

Koop nu van af € 95,-